Näin saat parhaan tuloksen mineraalimeikillä

Saamme erittäin harvoin valituksia Jane Iredale-mineraalimeikin käyttäjiltä, mutta mikäli ongelmia tulee, annamme mahdollisimman tarkkoja neuvoja. Tyypilliset ongelmat ovat yleensä helposti hienosäädettävissä. Useimmat naiset ovat tottuneet käyttämään nestemäisiä meikkivoiteita joilla peitto saadaan paksulla kerroksella.

Vaihtamalla perinteisen meikkivoiteen Jane Iredale- meikkipohjaan jota tarvitaan erittäin pieni määrä hyvään peittoon saattaa aluksi herättää epävarmuutta.  Kaunis, luonnollinen meikki saadaan parhaiten käyttämällä Jane Iredale-siveltimiä jotka on suunniteltu nimenomaan näitä tuotteita varten.

”LIIKAA KIILTOA”

Laittamalla yhdellä kertaa liian vahva kerros tai levittämällä meikkipohja tavallisella meikkisienellä aiheuttaa yksittäisten mineraalikristallien irtautumista toisistaan, meikin kaunis ”hehku” häviää. Tämä ongelma on helppo korjata levittämällä meikki chisel-siveltimellä ohuina kerroksina, otsasta alaspäin. Kerroksia lisätään kunnes hyvä peitto on valmis. Kosteussuihke meikin päälle voi myös olla hyödyksi.  Lisää kerros PureMatte-viimeistelypohjaa.

Erittäin öljyselle iholle PureMatte voidaan levittää jo ennen varsinaista mineraalimeikkikerrosta. PureMatte’a voidaan käyttää  myös huokosten täyttämiseen sekä kiillon kontrollointiin.

 

”EPÄTASAINEN JA LAIKUKAS”

Yleinen syy on että meikkipohja on levitetty ennenkuin kosteusvoide on imeytynyt tai käytetty kosteusvoide jää ihon päälle paksuna kerroksena. Paras ratkaisu on odottaa  hiukan kauemmin ennen meikin levittämistä tai painella ihoa kasvopaperilla. Kosteussuihkeet ovat hyviä vaihtoehtoja kosteusvoiteen sijaan öljyiselle iholle.  Epätasaisuus johtuu useimmiten käytetystä meikkisienestä. Tavallinen meikkisieni ei ole liukuva joten se jättää epätasaisen kerroksen. Paras mineraalipohjien levitykseen on niitä varten valmistetut siveltimet, Handi ja Chisel (Powder). Niillä saat varmasti ja helposti tasaisen lopputuloksen. Puristerasioissa olevat sienet on tarkoitettu vain meikin korjailuun.

”VÄÄRÄ SÄVY”

Ongelmana on useimmiten väärä valaistus meikkiä valittaessa. Luonnonvalo on ehdottomasti paras sävyä valittaessa. Testaa tuote lähelle kaulan aluetta. Sävyn kuuluu sulautua ihon omaan sävyyn. Helpoin tapa on aloittaa joko NATURAL- tai AMBER- mineraaleilla, niissä on sama peittoarvo mutta Natural’issa on vaaleanpunainen perusväri kun taas Amber’issa se on keltainen. Näet nopeasti tarvitsetko vaaleamman tai tummemman sävyn, kuin myös parhaan perusvärin. Voit myös korjata virheellisen valinnan lisäämällä vastakkaista sävyä entisen päälle. Esimerkiksi jos sävy on liian vaalea, lisää päälle tummempi sävy samasta ryhmästä. Mikäli pohja on liian keltainen, levitä kerros vaaleanpunaisista perussävyistä.

Mikäli sekoitat asiakkaallesi oman sävyn, sekoita tuotteet huolellisesti pienessä astiassa valmiiksi.