Ihonhoidon 4 vaihetta

Valitse ihonhoitoosi neljän tuotteen tehosarja, jotka eivät pelkästään hoida ihoa, vaan valmistelevat ihon ehostusta varten, sekä auttavat meikin pysyvyyteen.

 1. Puhdista

  Poista lika, rasva ja epäpuhtaudet BeautyPrep-misellaarivedellä, siihen on lisätty myös hoitavia ja suojaavia antioksidantteja sekä liposomeja. Pirskottele pieni määrä misellaarivettä vanulappuun, ja puhdista kasvot hellävaraisesti. Käytä aamuin ja illoin. 2. Heleytä

  BeautyPrep kasvovesi minimoi huokosia sekä sekä tasapainottaa ihon pH-arvoa. Sivele kasvoille ja kaulalle kasvovedellä kostutetulla vanulapulla. 3. Kosteuta

  Varmista ihon kosteutus BeautyPrep hyaluraaniseerumilla. Ei jätä ihoa tahmaiseksi. Pieni määrä seerumia kasvoille sekä décotelle aamuin ja illoin pehmentää sekä kirkastaa ihoa.

 4. Hoida

  Suojaa iho kosteuden haihtumiselta sekä ympäristön saasteilta. BeautyPrep kosteusvoide on kevyt, ja sopii jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

  Paina ilmatiivistä pumppua alkuun niin useasti, että saat tuotteen tulemaan ulos. Huom! älä avaa pakkausta väkisin. Levitä kasvoille, niskaan sekä décotelle aamuin illoin.