Kysymyksiä ja vastauksia mineraalimeikeistä

Onko meikki turvallinen kaikilla ihotyypeillä?

On tärkeää ymmärtää, että jokainen voi olla allerginen tai herkkä aivan mille vaan. Olemme kuitenkin eliminoineet kolme eniten herkkyyksiä aiheuttavat ainesosat: synteettiset hajusteet, kaikkein synteettisimmät väriaineet sekä synteettiset säilöntäaineet. Olemme myös testanneet kaikki tuotteemme 50 hengen ryhmille laboratoriossa. Henkilöt, jotka ovat erityisen kemikaaliherkkiä, ovat voineet käyttää tuotteitamme ongelmitta. Mikäli on mitään epäilyksiä tuotteen sopivuudesta, kannattaa tehdä testi käsivarteen.

 

Voidaanko tuotteita käyttää akneen taipuvaiselle iholle?

Mikäli olet aknehoidossa lääkärin valvonnassa, kysy häneltä ensin. Muussa tapauksessa voit luottaa siihen, että tuotteemme eivät pahenna aknen esiintymistä, ja saattavat jopa auttaa. Meikkimme eivät aiheuta aknea, vaan edistävät ihon normaalia toimintaa. Meikillämme voidaan myös helposti peittää punaisuutta, usean ihonhoidon ammattilaisen mukaan Jane Iredale-tuotteiden käyttö on parantanut ihon kuntoa.

 

Onko mineraalimeikkimme lisäksi käytettävä aurinkosuojaa?

 Ei välttämättä, mutta voi käyttää. Mielestämme suojaa ei voi olla liikaa, mutta kannattaa varoa kemikaallisten suojien mahdollistä ihon ärsytystä. Mineraaliemme suoja on fyysinen, sen antamaa suojaa ei tarvitse odottaa, joten se alkaa välittömästi.

 

Onko värihelmipohjassa aurinkosuoja?

Ei, mutta siinä on Q10 sekä C-vitamiini korjaamaan ultravalon aiheuttamia haittoja. Lisäämällä värihelmipohjan päälle kerros irto-tai puristepohjaa, saat SPF20 suojan.

 

Kuivattavatko mineraalit ihoa?

Eivät. Päinvastoin, mineraalimme sitovat ihon kosteutta. Yleinen käsitys on, että jauhemaiset tuotteet kuivattavat ihoa, mutta tuotteissamme ei ole talkkia, se kuivattaa. Muissa samantyyppisissä tuotteissa voi olla jopa 90% talkkia, jonka tarkoitus on pitää ihon pinta kuivana, ja toimia täyteaineena (myös nestemäisissä meikeissä). Peittokykyä talkilla ei ole.

 

Paras sävy punaisuuden peittoon?

Ei missään tapauksessa vihreä! Vihreä toimii taiteilijan kankaassa neutraloimalla vastavärit punainen/vihreä, mutta iholla tämä ei toimi, koska vihreä sävy tekee ihosta aavemaisen harmaan. Keltainen sävy taas peittää hyvin punaisuutta tekemättä ihoa ikävän harmaaksi.

 

Onko irtopohja parempi kuin puristepohja laser-käsittelyn jälkeen?

Kumpikin peittävän hyvin punaisuutta, ja niissä on sama aurinkosuoja. On kuitenkin hyvä muistaa, että laseroinnin jälkeen iho on hyvin herkkä, joten mitä vähemmän ainesosia, sen parempi. Irtopohjassa on vähemmän, joten suosittelemme sitä mieluummin.

 

Peittävätkö mineraalit mustelmat ja syntymämerkit?

Kyllä, mutta mustelman sävy saattaa kuultaa läpi, siksi suosittelemme Disappear-peitevoiteitamme, Circle/Delete 2, tai Enlighten peitevoidetta häivyttämään sitä, mitä mineraali ei peitä.

 

Mitä tarkoittaa "veden ja hikoilunkestävä"?

USA:n Ruoka-ja Terveysvirasto (FDA) on määrittänyt, että "vedenkestävä"-lukemaa ei saa käyttää. Ainoastaan laboratoriotestien jälkeen voidaan käyttää sanaa vettähylkivä (80 minuuttia) tai vettähylkivä (40 minuuttia). Käyttäessäsi meidän mineraaleja: mikäli uit, hikoilet tai kastut sateessa, älä pyyhi kasvojasi vaan painele kevyesti pyyhkeellä, tai anna kuivua itsestään. Näin suurin osa mineraaleista jää kasvoille. Auringossa urheillessa tuotetta on hyvä lisätä kun iho on kuivunut.

 

Toimiiko jane iredale ikääntyvällä iholla?

 Kyllä. Koska tuotteemme ovat valonsäteitä heijastavia, ne saavat juonteet näyttämään  pienemmilta, sekä antavat iholle kauniin, luonnollisen hehkun. Mikäli juonteita on paljon, suihkuta meikin päälle jotain kosteussuihkeistamme, näet kuinka meikistä tulee luonnollinen. Voit myös levittää meikin Flocked Sponge sienellä: suihkauta kosteussuihketta sieneen, lisää siihen hieman mineraaleja, ja levitä iholle tasaisesti.

 

Pakkautuvatko luomivärit luomivakoon?

 Yleensä eivät, mutta rasvaiselle luomelle suosittelemme pohjustamiseen Smooth Affair for Eyes-luomenpohjustusta, tai PureMatte-mattatuotetta lisäämään luomivärin pitoa.

 

Kuinka pian voin meikata laseroinnin tai mikrohionnan/kuorinnan jälkeen?

Mikrohionnan tai kevyen kuorinnan jälkeen välittömästi mikäli iho on ehjä. Mineraalit eivät pelkästään peitä punaisuutta, vaan niissä olevat titaanidioksidi sekä sinkkioksidi voivat rauhoittaa ihoa. Mineraaleilla voidaan myös "korvata" ihon ulointa kerrosta, sen tehtävänähän on suojata auringonsäteiltä. Laseroinnin jälkeen on syytä keskustella lääkärin kanssa ensin, mutta toimenpiteen vahvuudesta riippuen mineraaleja voidaan käyttää 5-12 päivän jälkeen.

Tärkeää on kuitenkin suojata iho auringolta.

 

Mikä on paras kosteusvoide mineraalien kanssa

BeautyPrep tai oma suosikkisi. Anna kosteusvoiteen imeytyä kunnolla, näin saat parhaan lopputuloksen, muuten mineraalit "kasautuvat" .

 

Mitä ovat tuotteiden pigmentit?

Pääasiassa rautaoksideja, käytämme""lakes"-pigmenttejä vain silloin kun tarvitsemme intensiivisiä sävyjä. Käytämme ultramariineja (Lapis Lazuli, sininen mineraali) sekä kromioksidia vihreisiin sekä sinisiin luomiväreihimme. Käytämme hyvin vähäisissä määrin karmiinia silloin kun kirkas väri sitä vaatii. Vegaanit voivat vältellä karmiinia, kaikki tiedot löydät osiosta vegan/gluten.

 

Onko meikki helppo toteuttaa?

Kyllä! Yleinen ongelma vasta-aloittelijalle on, että tuotetta laitetaan liikaa. Koska suurimmassa osassa meikkisarjoista käytetään paljon täyteaineita, tuotetta joutuu laittamaan paljon. Tämä tekniikka ei toimi Jane Iredale-tuotteita käytettäessä - meillä vähemmän on parempi.

 

Voinko käyttää jane iredalea Retin-A tuotteiden kanssa?

Kyllä. Tuotteitamme voi käyttää aivan kaikkien ihonhoito-ohjelmien kanssa. Tuotteidemme antama UVA/UVB-suoja on erityisesti suositeltavaa Retin-A sekä AHA-happojen käytön aikana.

 

Käyttävätkö miehet Jane Iredale-tuotteita?

 Kyllä. Mineraaleja ei voi erottaa kasvoilta, juuri siksi ne ovat miehille sopivia. Useat TV.ssä työskentelevät käyttävät mineraalejamme, koska perinteiset tuotteet näyttävät liikaa "meikeiltä":

 

Mitä puhdistustuotetta käyttäisin?

BeautyPrep tai omaa suosikkiasi. Mineraalit eivät lähde pelkällä vedellä.

 

Kauanko meikin tekemiseen menee aikaa?

Kymmenestä viiteentoista minuuttiin. Meikki myös kestää koko päivän erittäin vähällä mahdollisella korjauksella.

 

Voidaanko silmä-/huultenrajauskyniä käyttää molempiin tarkoituksiin?

Ehdottomasti. Niissä on samat raaka-aineet.