Osta 3 jane iredale tuotetta

viralliselta jälleenmyyjältämme tai verkkokaupastamme

01.07-31.07.2019

ja voita!

olet vain kahden stepin päässä voitosta

Vaihe 1: osta 3 jane iredale tuotetta*

*seuraavat tuotteet eivät kuulu kampanjaan: Jumbo-teroitin, normaali teroitin Pencil Sharpener, Empty Refillable Compact, Flocked Sponge, Deluxe Spoolie

Vaihe 2: rekisteröi ostoksesi tässä

 *Lisää ostoksesi kuitista kopio laitteeltasi .jpg, .png tai .pdf muodossa klikkaamalla ’Upload.’-näppäintä. (Huomioithan, että teet kolmen tuotteen rekisteröinnin kerralla, kuitteja voi olla useita)
*Etsi täältä sinua lähin Postin piste, jotta saat Beauty Boxisi mahdollisimman pikaisesti. 
🔒Tietosi ovat turvassa. Jos sinulla on kysymyksiä tai pohdit jotain liittyen tietosuojaasi, ole hyvä ja ole yhteydessä meihin sähköpostilla osoitteessa asiakaspalvelu@estelina.com
 

vain heinäkuun aikana 1.-31.7.2019 tehdyt ostot hyväksytään kampanjaan

JANE IREDALE 2019 KESÄKAMPANJAN EHDOT JA OHJEET

jane iredale 2019 kesäkampanjan ehdot ja ohjeet

1. KAMPANJAN JÄRJESTÄJÄ
jane iredale kesäkampanja 2019 järjestäjänä toimii Estelina Oy, 1605432-9, Konepajankuja 1 00510 Helsinki, asiakaspalvelu@estelina.com. (Viitaten tästä eteenpäin ‘järjestäjä’)

2. KAMPANJAN AJANKOHTA
Kampanja on voimassa, 01.07.2019-31.07.2019 (viitaten tästä eteenpäin kampanjan voimassaoloaika)

3. KAMPANJAPALKINNOT
PÄÄPALKINTO: Ystävien luxus-viikonloppu huvilassa kahdelle, Italian Toscanassa syyskuussa ajalla 26.-29.9.2019. Pääpalkinnon voittaja lähtee all-inclusive matkalle Toscanaan Florenceen valitsemansa naispuolisen ystävän kanssa. Palkintoon kuuluu kaksi meno-paluulippua Florenceen Helsingistä. Sisältäen paikan päällä tapahtuva matkustaminen, majoitus, ateriat, kylpyläkäynnit ja kaupungin nähtävyydet. (Viitaten tästä eteenpäin ‘pääpalkinto’).
LISÄPALKINTO 1: 1000 € (tuhat euroa) arvosta jane iredale -tuotteita. (Viitaten tästä eteenpäin ‘palkinto 1’).
LISÄPALKINTO 2: 500 € (viisisataa euroa) arvosta jane iredale -tuotteita. (Viitaten tästä eteenpäin ‘palkinto 2’)
OSALLISTUJAPALKINTO: jokainen kampanjan osallistuja, joka täyttää kampanjan ehdot (kohta 4) saa eksklusiivisen palkinnon, ‘Beauty Box:in’ – tyylikkään kosmetiikkalaukun sisältäen 20 (kaksikymmentä) näytekokoista jane iredale tuotetta. (Viitaten tästä eteenpäin ‘Beauty Box’).

4. KAMPANJAN OSALLISTUMISEHDOT
Kaksi seuraavaa ehtoa on täytyttävä osallistuakseen kampanjaan:
1) Osta viralliselta jane iredale -jälleenmyyjältä (lista löydettävissä kokonaisuudessaan www.janeiredale.fi) kolme (3) eri jane iredale tuotetta kampanjan voimassaoloaikana (poislukien seuraavat tuotteet: Pencil Sharpeners (‘rajauskynien teroittimet’, ‘Jumbo-teroittimet’), Empty Refillable Compact (‘tyhjä rasia puristetuotteille’), Flocked Sponge (‘flokkisieni’), Deluxe Spoolie (‘Deluxe Spoolie -sivellin’) – jotka eivät kuulu kampanjatuotteisiin).
2) Rekisteröi ostokuitit kampanjan sivuille osoitteessa www.janeiredale.fi
Vain yli 18-vuotiaat täysi-ikäiset henkilöt voivat käyttää Pääpalkinnon.
Pääpalkinto on tarkoitettu ainoastaan naisille. Tästä syystä, jos Pääpalkinnon voittaja on mies, voidaan palkinto siirtää voittajan naispuoliselle perheenjäsenelle (vaimolle, äidille, siskolle, tyttärelle jne.)
Estelina Oy:n hallituksen jäsenet, työntekijät tai työntekijöiden perheenjäsenet eivät voi osallistua kampanjaan.

5. ARVONNAN SUORITTAMINEN
Arvonta suoritetaan 8.8.2019 kaikkien osallistujien kesken, jotka täyttävät kampanjan ehdot. Arvonta järjestetään sähköisesti, ja sen suorittaa 3-jäseninen arpajaiskomitea yhtiön pääkonttorissa, Konepajankuja 1 00510 Helsinki.
Arvonta tulosten satunnaisuus taataan online-numeron generaattorilla.
Kampanjan voittajat määritellään seuraavassa järjestyksessä:
1) Pääpalkinto – 1 voittaja
2) Palkinto 1 – 1 voittaja
3) Palkinto 2 – 1 voittaja
(Viitaten tästä eteenpäin ‘Voittajat’).
Kaikkien voittajien nimet julkaistaan arpajaispäivänä viimeistään klo 15.00 jane iredale -kampanja sivulla, sekä Facebook sivulla ja Instagram tilillä.

6. PALKINNON VASTAANOTTAMINEN
Kampanjasta voitettuja palkintoja ei korvata toisella palkinnolla, eikä niitä makseta takaisin käteisellä.
Beauty Boxit
toimitetaan rekisteröinnin yhteydessä annettuihin osoitteisiin 30 päivän kuluessa arvonnan päättymisestä.

Palkinto 1 ja Palkinto 2 toimitetaan voittajille lahjakortin muodossa. Lahjakortin voi käyttää ainoastaan janeiredale.fi verkkokaupassa 6 kuukauden aikana arvonnan päättymisestä.
Pääpalkinnon voi käyttää itse palkinnon voittaja (jos hän on naispuolinen) tai voittaja voi siirtää palkinnon perheensä naispuoliselle henkilölle, jos voittaja sattuu olemaan miespuolinen.
Kaikki lisäkustannukset, jotka voivat liittyä Pääpalkintoon (kuten matkakulut matkan alkupisteestä jne.), on katettava henkilökohtaisesti.
Vahvistaakseen Pääpalkinnon, on voittajan toimitettava järjestäjälle seuraavat tiedot 7 päivän kuluessa voittajien ilmoituksen päivämäärästä (14. elokuuta 2019 mennessä):
1) Kopiot matkalle osallistuvien voimassa olevista henkilöllisyystodistuksista (passi tai henkilökortti) ja matkalle osallistuvien henkilötunnukset (Viitaten tästä eteenpäin ’matkaosapuolet’)
2) Molemmilta matkan osallistujilta kirjallinen vahvistus siitä, että he voivat matkustaa lähtöpisteestä ja ovat saatavilla edellä mainituissa Pääpalkinto-matkapäivinä.
3) Molempien matkaosapuolten kirjallinen suostumus osallistua haastatteluihin sekä kuvaamiseen palkintomatkan aikana.
4) Allekirjoitettu sopimus, että yritys saa julkaista matkan aikana otettuja kuvia ja videoita jane iredale (Suomi) sosiaalisen median toimissa.
Edellä mainittujen kohtien kirjallinen hyväksyntä on edellytys Pääpalkinnon myöntämiselle. Mikäli pääpalkinnon voittaja ei lähetä vaadittuja tietoja ja vahvistuksia annettuun päivämäärään mennessä, järjestäjällä on oikeus tehdä uusi arvonta 15. elokuuta 2019 uusien matkan osallistujien valitsemiseksi edellä mainituin ehdoin.

7. ARVONNAN UUSIMINEN
Jos järjestäjä saa tietää kampanjan aikana tai kampanjan yhteydessä tapahtuvasta petoksesta, huijauksesta tai muusta vastaavasta toiminnasta, joka koskee millään tavalla pääpalkinnon vaatimusta, palkinnon saamisoikeus ei toteudu.
Jos järjestäjä ei saa yhteyttä Pääpalkinnon, palkinnon 1 ja / tai 2 voittajiin järjestäjästä riippumattomista syistä 7 päivän kuluessa ensimmäisestä arvonnasta (14. elokuuta 2019 mennessä), järjestäjä ei ole vastuussa luovuttamaan palkintoja ensimmäisen arvonnan voittajille ja järjestäjä pitää uuden arvonnan 15. elokuuta 2019 samoin ehdoin kuin kohdissa 5 ja 6.

8. LOPPUSÄÄNNÖKSET
Järjestäjä määrittelee kampanjan toteuttamistavan annetussa järjestyksessä.
Järjestäjän kaikki päätökset kampanjan toteuttamisesta ovat lopullisia ja koskevat kaikkia kampanjaan osallistuvia.
Järjestäjällä on oikeus irtisanoa kampanja ylivoimaisen esteen sattuessa ilmoittamalla siitä välittömästi kampanjan sivulle ilman lisävastuuta.
Nämä kampanjan ehdot on laadittu Suomen perustuslain lainsäädännön ja muiden säädösten mukaisesti.
Kaikki kampanjasta johtuvat erimielisyydet ratkaistaan neuvottelemalla tai kuluttajavalituslautakunnan kautta. Kaikki kampanjan järjestämistä ja / tai harjoittamista koskevat valitukset on lähetettävä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.8.2019 kirjallisesti osoitteeseen Konepajankuja 1, 00510 Helsinki, nimeämällä kirje ’jane iredale kesäkampanja 2019’. Järjestäjä ratkaisee vastaanotetut valitukset 7 (seitsemän) työpäivän kuluessa niiden saapumisesta.
Halutessasi lisätietoja kampanjasta, laita viestiä osoitteeseen asiakaspalvelu@estelina.com tai puhelimitse: +358 10 321 416