VERKKOKAUPAN TILAUSEHDOT

Ehdot voimassa 1.2.2018 alkaen

Verkkokauppamme on auki 24h, mutta voidaan kuitenkin sulkea tilapäisesti ylläpitotoimenpiteiden ajaksi.

Verkkokaupastamme voit tilata jane iredale -tuotteita. janeiredale.fi -verkkokauppa on Estelina Oy ylläpitämä. Estelina Oy on Iredale Cosmetics, Inc. yhtiön valtuuttama jane iredale -tuotteiden maahantuoja. Estelina Oy y-tunnus: 1605432-9. Pidätämme oikeuden hintojen sekä tilaus- ja toimitusehtojen muuttamiseen tilauskohtaisesti.

Estelina Oy www.janeiredale.fi – verkkokaupasta tilaaminen

Huomioithan, että tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias. 

Tuotteiden hinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja, jotka ilmoitetaan erikseen. Mahdolliset kampanja- ja tarjoushinnat ovat voimassa kampanjan yhteydessä ilmoitetun ajan tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tuotteen mahdollisesti voimassa oleva tarjous on nähtävissä tuotteen tuotekortilla ja hinta lasketaan automaattisesti ostoskorissa. Tarjouksia tai alennuksia ei myönnetä jälkikäteen.

Estelina Oy pidättää oikeuden muuttaa kampanjoiden voimassaoloaikoja, tuotteiden hintoja ja toimituskuluja.

Toimituskulut

Toimitamme tilauksia Suomeen lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa. Tilauksissamme on ilmainen toimitus yli 60 € tilauksesta. Alle 60 € tilauksista veloitamme kahdeksan euron (8 €) toimituskulun (lasketaan kassalla).

Tilauksen toimittaminen

Tilauksen toimittaminen edellyttää, että asiakas on hyväksynyt kaupan ehdot ja maksuvahvistus on vastaanotettu Klarnan kautta.

Toimitamme tilaukset valitsemaasi Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. 

Pääasiallinen toimitusaika tilauksille on 1-5 arkipäivää tilauksesta. Toimitusajat riippuvat toimituspaikan maantieteellisestä sijainnista. Pohjois-Suomen ja haja-asutusalueiden toimitukset saattavat kestää kaupunkialueita hieman pidempään. Estelina Oy ei ole vastuussa viivästyksistä, jotka johtuvat Estelinan vaikutuspiirin ulkopuolisista, ennalta-arvaamattomista syistä. Jos tilauksen toimitus viivästyy pääasiallisesta toimitusajasta Estelinan vaikutuspiirissä olevista syistä, ilmoitamme tästä suoraan tilauksen tekijälle.

Toimitusvaihtoehdot

Nouto Postin automaatista (Smartpost)

Nouda tilauksesi valitsemastasi automaatista. Saat ohjeet noutamiseen tekstiviestillä paketin saapuessa. Paketti on ilmastoystävällinen Posti Green-lähetys. Katso automaattien sijainti.

Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa automaatista silloin kun se itselle parhaiten sopii. Lähin automaatti voi olla omassa taloyhtiössäsi. Tällöin saat pakettisi oman kerrostalon aulaan normaalin postipaketin hinnalla eli ei lisämaksua kotiinkuljetuksesta. Katso video: Paketin noutaminen automaatilta

Nouto Postista

Nouda tilauksesi valitsemastasi Postin noutopisteestä. Postin tiheä verkosto ja myymälöiden sekä kauppakeskusten pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun se itselle parhaiten sopii.

Mikäli lähetystä ei noudeta toimipisteestä tai pakettiautomaatista, kauppaa ei katsota peruutetuksi, vaan sopimus raukeaa neljäntoista (14) päivän kuluttua siitä, kun sinulle on ilmoitettu tuotteen olevan noudettavissa noutopisteestä. Estelinalla on tällöin oikeus veloittaa tuotteen toimituksesta ja palautuksesta aiheutuneet kustannukset, jotka vähennetään sinulle palautettavasta alkuperäisestä ostoksen summasta.

Pienet lähetykset, jotka mahtuvat postilaatikkoon tai -luukkuun voidaan mahdollisesti lähettää kirjelähetyksenä päiväpostin mukana. Ilmoitamme tästä tilauskohtaisesti erikseen suoraan mahdolliselle tilauksen tekijälle.

Posti säilyttää paketteja Postin palvelupisteessä ja automaateissa sekä perille toimitettavia paketteja seitsemän päivää (7). Kirjelähetyksiä säilytetään neljätoista päivää (14.) Noutamattomat lähetykset palautetaan lähettäjälle. Lisää Postista henkilöasiakkaille voit lukea täältä.

Estelina Oy ei toimita tuotteita jälkitoimituksella. Jos toimitettu tilauksesi on tuotteiden osalta puutteellinen, ilmoitathan puuttuneista tuotteista asiakaspalvelu-sivulla mahdollisen hyvityksen saamiseksi. Jos toimitetussa tilauksessasi on muita puutteita, toimithan samoin.

Tilauksen muutokset ja peruuttaminen

Tilauksen jälkeen saat janeiredale.fi-verkkokaupalta sähköpostitse tilausvahvistuksen.

Tilauksen vahvistamisen tai maksamisen jälkeen tilaukseen ei voi tehdä enää muutoksia eikä sitä voi peruuttaa.

Estelinalla on kuitenkin oikeus peruuttaa tilaus, jos tilaus tai jokin sen tuotteista on mahdoton toimittaa. Tällöin asiakkaalle hyvitetään peruutettavista tuotteista jo suoritetut maksut.

Maksaminen

Klarna Checkout. 

Get smooth. Maksa miten haluat Klarnalla. Kun teet ostoksia Klarnalla, voit maksaa miten haluat. Voit itse päättää maksatko heti, myöhemmin vai pidemmän ajan kuluessa. Aika smoothia, eikö?

Klarnalla voit valita maksutavaksi korttimaksun (Visa), verkkopankkimaksun yleisimmissä verkkopankeissa (Aktia, Danske Bank, Nordea, OP, S-Pankki, Säästöpankki), Klarnan 14 päivän laskun tai Klarnan osamaksun.

Lue lisää Klarnasta täältä: https://www.klarna.com/fi/ 
Klarnan kuluttaja-asiakaspalvelu: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Viallinen tuote

Estelina Oy vastaa tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta. Jos huomaat tuotteessa virheen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian joko palautelomakkeen tai suorien yhteystietojen kautta. Ilmoita tällöin tilaajan nimi, tilausnumero, tuotteen nimi/numero ja selvitys virheestä.

Palautukset

Sinulla on oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) vuorokauden sisällä tuotteen vastaanottamisesta lukien ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme ota yhteyttä- tai asiakaspalvelu-sivulla. Sinun on palautettava tuotteet Estelina Oy:lle viivytyksettä ja kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä ilmoituksen tekemisestä.

Kun olet tehnyt ilmoituksen, pakkaa tuotteet huolellisesti niiden alkuperäiseen laatikkoon. Jätä alkuperäinen toimittajan osoitetarra tietoineen näkyville, vie laatikko siihen noutopisteeseen, mistä noudit lähetyksen ja ilmoita kyseessä olevan asiakaspalautus. Estelina Oy vastaa tuotteen palauttamisesta johtuvista tavanomaisista postikuluista, mikäli palautus tehdään näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti. Jos haluat palauttaa kotiinkuljetuksella tilatun tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme palautuksen järjestämiseksi. Estelina Oy ei vastaanota postiennakolla tehtyjä palautuksia.

Asiakas vastaa näiden ehtojen vastaisesti tehdyn palautuksen aiheuttamista posti- ja käsittelykuluista.

Palautamme peruutetusta tilauksesta saamamme maksut (lukuun ottamatta ylimääräisiä kustannuksia, jotka ovat aiheutuneet asiakkaan valitsemasta muusta kuin tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta) ilman aiheetonta viivytystä. Maksu palautetaan viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme saaneet tuotteet takaisin tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tuotteet takaisin. Pyydämme säilyttämään kaikki asiakaspalautukseen liittyvät asiakirjat huolellisesti, kunnes olet saanut meiltä tiedon palautuksen vastaanottamisesta. Rahat palautuvat sinulle sillä maksutavalla, jolla olet ostanut tuotteen. Ehtojen vastaisesti palautettua tuotetta ei hyvitetä eikä tuotetta palauteta takaisin.

Asiakkaalla ei ole oikeutta ottaa tuotetta käyttöön tutustuessaan siihen ennen tuotteen palautusta ja tuote tulee pitää olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä. Jos palautettua tuotetta on vastoin asiakkaan huolenpitovelvollisuutta käytetty, Estelinalla on oikeus periä tuotteen arvonalennus aina täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Rajoitukset palautusoikeudessa kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § mukaisesti:

Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Kosmetiikka-, hygienia- ja intiimituotteiden tulee olla avaamattomia ja sinetillisten tuotteiden sinettien ehjiä. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi kosmetiikka-, intiimi-, suuhygienia-tuotteet, kuume- ja verenpainemittarit sekä juomapullot.

Ylivoimainen este

Estelina Oy ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jotka johtuvat Estelinan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan esimerkiksi työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme (3) kuukautta, on sekä Estelinalla että asiakkaalla oikeus purkaa tilaukset ilman vahingonkorvaus- tai viivästysseuraamuksia.

Sovellettava laki

Näihin tilaus- ja toimitusehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Osapuolet pyrkivät ensisijaisesti neuvotteluteitse ratkaisemaan tilaus- ja toimitusehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Tietosuojasta

YLEISTÄ

janeiredale.fi-verkkokauppa on Estelina Oy:n ylläpitämä jane iredale -tuotteiden verkkokauppa. Käsittelemme antamiasi henkilötietoja ensisijaisesti voidaksemme tarjota sinulle mahdollisuuden asioida verkkokaupassamme sekä tilauksesi toimittamiseksi, asiakassuhteen hoitamiseen, maksujen perintään ja tilastollisiin tarkoituksiin. Haluamme myös mahdollistaa asiakkaille pääsyn omiin tietoihinsa sekä varmentaa oikeuden tulla unohdetuksi.

Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot käyttääkseen janeiredale.fi palveluita.

Kerättävät tiedot ovat nimi, sähköpostiosoite, osoitetiedot, puhelinnumero ja ostohistoria asiakkuuden hallintaan ja hoitoon. Kaikki asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Käytämme tietoja:

 • Asiakkuuden hallintaan
 • Helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun toimittamiseen
 • Hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen
 • Tuotesuositusten ja markkinoinnin parantamiseen
 • Verkkokaupan ja asiakaspalvelun kehittämiseen
 • Asiakaspalautuksissa

Pidätämme oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojakäytäntöjämme. Emme välttämättä ilmoita muutoksista rekisteröidyille henkilökohtaisesti, ellei sitä vaadita pakottavassa lainsäädännössä. Tästä syystä kehotamme sinua ajoittain tarkastamaan tämän selosteen mahdollisten muutosten varalta.

 

REKISTERINPITÄJÄ

Rekisterinpitäjänä toimii:

Estelina Oy

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Y-tunnus: 1605432-9

Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit tarvittaessa kysyä lisää asiakaspalvelustamme:

asiakaspalvelu@estelina.com

 

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA SÄILYTÄMME?

 • Käyttäjän itsensä antamat tiedot
  • Tunnistamistiedot, kuten nimi
  • Yhteystiedot, kuten osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • Maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot
  • Tuotearvostelut
  • Markkinointiviestiluvat
 • Palvelujen käytöstä havainnoidut tiedot
  • Toimitustiedot, kuten toimitusosoite sekä valittu maksutapa
  • Ostohistoria, kuten aiemmat tilaukset, tilatut tuotteet sekä palautukset
  • Verkkokauppasession tapahtumatiedot, kuten ostoskorilisäykset
  • Päätelaitteen yleiset tunnistetiedot
  • Verkkokaupan selaus- ja käyttötiedot
  • Analytiikan avulla johdetut tiedot
  • Osto- ja selaustiedoista pääteltävät tuotesuositukset
  • Ostotiedoista johdetut kiinnostuksen kohteet

Tietojen pääasiallinen lähde on asiakas itse. Saatamme saada lisätietoja yhteistyökumppaneiltamme, esimerkiksi maksupalvelujen tarjoajalta, mikäli asiakkaan valitsema maksutapa tätä edellyttää.

 

MIHIN HENKILÖTIETOJANI KÄYTETÄÄN?

Tilatessasi jane iredale -tuotteita verkkokaupasta, käsittelemme tilaajan profiilin tietoja, tuotteen/tuotteiden lajitietoja ja määriä, ostohintaa, tilauspäivä- ja tilauksen tilatietoja sekä mahdollisia asiakaspalvelupyyntöjä. Voimme myös käsitellä henkilötietojasi asiakaskyselyjen, esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyjen toteuttamiseksi, sekä markkinointitarkoituksiin mukaan lukien suoramarkkinointi, etämyynti ja markkinoinnin kohdentaminen lain sallimissa rajoissa tai suostumuksellasi.

Henkilötietoja käytetään:

 • Asiakkuuden ylläpitoon ja paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen
 • Tilausten toimitukseen, käsittelyyn, kirjanpitoon ja arkistointiin
 • fi-sivuston sisäisten toimintojen kehittämiseen
 • Tilastollisiin tarkoituksiin
 • Henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tuottamiseen
 • Väärinkäytösten estämiseen

Tietoja käsitellään asiakkaan ja Estelina Oy:n/janeiredale.fi väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön tai asiakkaan nimenomaiseen erilliseen suostumukseen perustuen.

 

MITEN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Kaikki henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen luovuttamiselta, hävittämiseltä, muuttamiselta, siirtämiseltä tai muulta laittomalta käsittelemiseltä. Asiakas ylläpitää asiakastietojaan www.janeiredale.fi-verkkosivuilla tai asioimalla Estelina Oy:n asiakaspalvelun kautta. Asiakasrekisteriä käyttävät ainoastaan Estelina Oy:n työntekijät ja yrityksen omistajat ja he kirjautuvat hallintaohjelmaan käyttäjänimen ja salasanan kautta. Asiakkaalla on oikeus pyytää omia kerättyjä asiakastietojaan nähtäväksi sekä poistettavaksi hallintajärjestelmästämme.

Emme myy henkilötietoja kolmansille osapuolille emmekä vaihda tai välitä mitään tietoja kolmansien osapuolten kanssa ilman asiakkaan suostumusta. Kolmansilla osapuolilla on oikeus tarkastella tietoja vain, jos se on tarpeellista palveluiden suorittamiseksi meille, kaupanteon edellytyksenä. Kaupan solmimiseen vaadittavat tiedot jaetaan maksupalvelu- ja kuljetuskumppaniemme kanssa.

Tietojen käsittelijät ovat muita muita yrityksiä, joita käytämme henkilötietojen käsittelemiseen. Käytämme seuraavia käsittelijöitä palveluidemme yhteydessä: Posti Oy (https://beta.posti.fi/fi/asiakastuki/ehdot-ja-tietosuoja/tietosuoja/tietosuoja-postissa) ja Klarna (https://www.klarna.com/fi/tietosuoja/).

Kaikkea pääsyä henkilötietoon valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti.

 

KUINKA KAUAN TIETOJANI SÄILYTETÄÄN?

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä selosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden toteuttamiseksi ja niiden asianmukaisen toteuttamisen näyttämiseksi.

Asiakkaan pyynnöstä häntä koskeva henkilötieto voidaan poistaa.

 

OIKEUTENI?

Asiakkaana sinulla on oikeus:

 • Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin.
 • Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen poistamista tai oikaisemista.
 • Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Pyynnön tulee olla riittävällä tavalla yksilöity, jotta asiakaspalvelumme voi todentaa henkilöllisyytesi. Jos jossakin tapauksessa emme pysty joltain osin toteuttamaan pyyntöäsi, kuten poistamaan kaikkia tietoja, joiden säilyttämiseen meillä on lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi luotonantotiedot) tai oikeus, ilmoitamme sinulle asiasta.

Jos huomaat, että käsittelyssä on puutteita tai se on lainvastaista, sinulla on oikeus tehdä asiasta valitus tietosuojaviranomaiselle.

 

EVÄSTEET JA MUU SEURANTA

janeiredale.fi hyödyntää evästeitä (”cookies”) sekä vastaavia selainteknisiä toimintoja, kuten selaimen muistia. Evästeet ovat päätelaitteen selaimen ja palvelimen välisiä tekstitiedostoja. Kävijää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla eivätkä evästeet vahingoita laitettasi tai tiedostojasi. Evästeiden käyttäminen on yleinen käytäntö. Evästeitä käytetään muun muassa asiakkaan tunnistamiseen, rekisteröityneen asiakkaan kirjautumiseen sekä ostoskorin toimintoihin. Näihin toimintoihin evästeiden käyttö ja niiden käytön hyväksyminen on pakollista. Oletusarvoisesti palvelimen asettamat evästeet säilyvät selaimessa yhden kuukauden, ellet poista niitä erikseen selaimen asetuksista. Sivustolla käynti asettaa evästeet uudelleen selaimen sen salliessa.

Analyysiin käytetty tieto on anonymisoitua aina kun se on mahdollista. Muutoin käsittelemme tietoja henkilökohtaisina niiltä osin kuin tunniste sisältää asiakkaan kohdentavia tietoja, kuten IP-osoitteen. Myös tunnisteet, jotka on yhdistetty asiakkaaseen jollakin tapaa, käsitellään henkilökohtaisena tietona.

 

Sinun turvallisuutesi on meille tärkeää.