Jane Iredale on jo yli 25:n vuoden ajan ollut edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuviin meikkeihin, joiden monipuolisuus sekä toimivuus  on niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastama. Clean beauty - siitä Jane Iredale tuotteet tunnetaan kautta maailman. Suurin osa tuotteistamme on vegaanisia, gluteenittomia ja kaikki tuotteemme aina ilman eläinkokeita valmistettuja.

Apellis Oy on ainoa valtuutettu maahantuoja Suomessa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Meillä on kahdenkymmenen vuoden kokemus ja tietotaito johon voit luottaa niin kuluttajana kuin kauneusalan ammattilaisenakin.

Olemme yrityksenä nuori, mutta kokemusta Jane Iredale- tuotteiden maahantuojana jo kaksikymmentä vuotta. Toimme Suomeen sekä Baltian maihin ensimmäisenä mineraalimeikit - mikä huikea matka!  On ilo nähdä kuinka Jane Iredale tuotteet antavat luonnollisen kauneuden myötä myös itsevarmuutta silloin, kun mikään muu meikkituote ei jostakin syystä sovi iholle. On myös ilo tehdä työtä yhdessä Suomen parhaimpien meikkitaiteilijoiden kanssa niin hoitoloissa, teattereissa sekä TV-tuotannoissa.

Apellis Oy 
Viikatetie 41b
01640 Vantaa

puh. 045 2564218

s-posti: apellis@apellis.fi